cijena € 85.000
Apartman (stan)
Mahmutlar / Alanya
105 sqm
2
1 Dnevna Soba
1
50 m
28 km
Hodanje
Hodanje

Više Nego Što Zamišljate! Dvosoban Stan S Pogledom Na More Na Prodaju U Alanyi

Ref. br; RT - 1091
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Regija Alanya vrlo je pogodna regija za život i odmor. Nalazi se u gradu Antaliji na mediteranskoj obali. Ovaj dvosobni stan s pogledom na more za prodaju u Alanji nalazi se u Mahmutlaru. Regija je to vrlo blizu centra Alanje. Udaljenost od mora je samo 50 metara. Udaljenost od aerodroma je 28 km. Osim što je u središnjem dijelu, u blizini je autobusne stanice. Možete lako doći svugdje.

Smješten gotovo na samoj rivi, ovaj apartman ima 105 kvadrata. Ima dvije spavaće sobe s jednom kadom i jedan balkon. Postoji generator. U zgradi se nalazi lift. U vrtu postoji otvoreno parkiralište za vaš automobil. Tu je i igralište za djecu. Radi se o apartmanu s pogledom na more. Zbog blizine mora, pristupačne cijene i drugih prednosti koje ima, ovaj stan za prodaju u Alanji vrlo je pogodan stan za potrebe investiranja i ljetne rezidencije.

Kada odaberete nas, pomažemo vam u svakom procesu, od zakupa usluga do aerodromskih VIP usluga prijevoza za vrijeme vašeg boravka u našoj zemlji. Kontaktirajte nas za detaljne informacije.

Oznake
Pogled Na Grad
Pogled Na More
Pogled Na Prirodu
Karakteristike
Lift
Vanjski Sadržaji
Bazen
Otvoreno Parkiralište
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...