cijena € 154.000
Vila
Mahmutlar / Alanya
150 sqm
2
1 Dnevna Soba
2
1 km
30 km
500 m
10 min

Udoban Životni Prostor Udaljen Od Gradske Buke. Dvosobna Potpuno Namještena Vila Za Prodaju I

Ref. br; RT - 991
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Ova potpuno namještena vila za prodaju nalazi se u Alanji, Mahmutlar. Ima površinu od 150 m2. Ima veliko stambeno mjesto. Udaljena je 1 km od mora. Od aerodroma je udaljen 30 km. Udaljen je 1 km od trgovačkih centara gdje možete zadovoljiti svoje potrebe. Ova vila za prodaju okružena prirodom nudi vam miran životni prostor daleko od gradske vreve. To je vrlo pogodno područje za odmor i za stalni životni prostor.

Vila na prodaju ima dvije sobe sa jednim balkonom i dva kupatila. Potpuno je namješten od namještaja do bijele tehnike. Sa balkona možete uživati ​​u pogledu na prirodu. Klima uređaj je dostupan. Postoji zaista lijep vrt u kojem možete provesti dobre trenutke sa svojom porodicom i svojim najmilijima i to je korisno. U vrtu se nalazi bazen. Takođe ima pogled na grad.

Ovu vilu možete koristiti za prodaju, koja nudi udoban i miran prostor za boravak, kao ljetnikovac ili kao stambeni prostor. Također ga možete ocijeniti kao investicijsku nekretninu. Kontaktirajte nas za detaljne informacije.

Oznake
Pogled Na Grad
Pogled Na Prirodu
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Namještaj
Vanjski Sadržaji
Bazen
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...