Cijena u Evrima 60.500
Apartman (stan)
Mahmutlar / Alanya
55 sqm
1
1 Dnevna Soba
1
350 m
27 km
Hodanje
Hodanje

Suvremeno Remek -Djelo Jednosobni Objekat Za Aktivnosti S Visokim Povratom Za Prodaju U Alanji

Ref. br; RT - 2209
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Savremeno remek -djelo epskih razmjera imanje je nevjerojatnih razmjera i mogućnosti bez premca. Ima veličanstven zeleni pogled na Alanju i Mahmutlar od 55 četvornih metara. Ova dobro planirana kuća ima kupaonicu s jednom spavaćom sobom, lijepo dizajniran dnevni boravak koji se povezuje s velikom granitnom kuhinjom, balkon s pogledom i umirujućom energijom. Smještena na veličanstvenom mjestu, ova veličanstvena kuća potpuno je namještena i ima svu bijelu tehniku. Podovi su prekriveni kvalitetnom keramikom i satelitskim antenama. Njegova lokacija, s lakim pristupom preko ulice Atatürk ili obilaznice, udaljena je samo 30 minuta autom do Međunarodnog aerodroma Gazipaşa i 15 minuta do drugih važnih točaka grada.
Zdravstvene ustanove svjetske klase, škole i fakulteti, zdravstvene ustanove su u blizini, trgovačke zone su u centru. Veličanstvene plaže u Alanji udaljene su samo 350 metara od ovog privatnog posjeda za prodaju. Područje ima prvoklasne sadržaje s potpuno opremljenim fitnes centrom, zatvorenim i vanjskim bazenima s akva parkovima, saunom, sobama za opuštanje i paru, turskim kupatilom, dječjim klubom.
Ova investicijska nekretnina ima najveću koncentraciju bogatstva, obrazovanja, načina života i infrastrukture.
Ovi kvaliteti, u kombinaciji s mirnim i sigurnim okruženjem, pružaju izvrsnu porodičnu rezidenciju, kao i odličnu mogućnost ulaganja.
To je prilika koja se ne smije propustiti za investitore koji razmišljaju o stanovima s visokim prihodima od najma, jer ima udobnost hotela koju bi stanari mogli poželjeti, a dizajniran je tako da nema potrebe za izlaskom iz kompleksa.

Oznake
Pogled Na Grad
Visok Prihod Od Rente
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Lift
Namještaj
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Tursko Kupatilo
Zatvoreni Bazen
Vanjski Sadržaji
Bazen
Dječije Igralište
Domar
Fitness
Generator
Kamelje
Otvoreno Parkiralište
Parna Soba
Sauna
Sigurnost
Sistem Kamere
Soba Za Odmaranje
Sobe Za Masažu
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...