Cijena u Evrima 48.000
Apartman (stan)
Oba / Alanya
46 sqm
1
1 Dnevna Soba
1
3 km
36 km
500 m
5 min

Suvremeni Dizajn U Kombinaciji S Uslugom Porasta, Jednosobnom Luksuznom Nekretninom Na Prodaju U Al

Ref. br; RT - 2106
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!


Alanya, mega-metropolitanski morski grad, okružena je hektara prirodnih ljepota i poznatog mora. Čistoća i ljepota plaža u Alanji dokaz su tome. Okolno sočno zelenilo pruža okruženje bogato kiseonikom ne samo za jutarnje planinare već i za stanovnike koji borave u blizini zelenih površina. Smješten u mirnom dijelu Alanje, ovaj apartman za prodaju predstavlja vizualnu gozbu. Ovaj važan luksuzni stan udaljen je samo 500 metara pješice od bolnica, škola i tržnica, a ima lagan pristup do centra grada putem obilaznice ili ulice Atatürk. Fasada stana okrenuta prema sjeveru savršeno je pogodna za porodice koje vjeruju da drevna nauka Vastu igra pozitivnu ulogu u zdravlju članova njihove porodice.
U kompleksu u kojem se nalaze društvene i sportske aktivnosti nalaze se sauna, fitnes centar, sobe za masažu, paru i opuštanje, zatvoreni i otvoreni bazeni, tursko kupatilo, dječji klubovi, igrališta, parking za automobile, kino. Ova nekretnina na prodaju udaljena je 3 kilometra od prekrasnih plaža i nudi uslugu prijevoza. Udaljen je samo 36 kilometara od međunarodnog aerodroma Gazipasa.
Ova nekretnina na prodaju u Alanji, sa uslugom porasta od 46 kvadratnih metara luksuznog apartmana, uključuje jednu spavaću sobu, jednu porodičnu sobu i jedno kupatilo. Suvremeni dizajn uklopljen sa najvišim standardima, veličanstveni interijeri, preveliki keramički podovi, modularna granitna kuhinja nudi vam luksuzno životno iskustvo. Ova rezidencija ne samo da vam pruža duševni mir, već vam pruža i srce i dušu!

Oznake
Ekskluzivno
Investicija
Luksuzno
Pogled Na Grad
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Visok Prihod Od Rente
Karakteristike
Lift
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Tursko Kupatilo
Zatvoreni Bazen
Vanjski Sadržaji
Bazen
Bioskop
Dječije Igralište
Domar
Fitness
Generator
Kamelje
Klub Za Djecu
Otvoreno Parkiralište
Parna Soba
Sauna
Shuttle
Sigurnost
Sistem Kamere
Soba Za Odmaranje
Sobe Za Masažu
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...