Cijena u Evrima 88.500
Apartman (stan)
Oba / Alanya
110 sqm
2
1 Dnevna Soba
1
200 m
33 km
50 m
2 min

Smješten U Visokokvalitetnoj Zgradi! Dvosoban Stan Na Prodaju U Alanyi

Ref. br; RT - 1295
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!


Uz ovu nekretninu na prodaju u Alanyi, možete imati i vikendicu i investicijsku nekretninu. Nalazi se u okrugu Oba i vrlo je blizu plaže. Plaža je udaljena 200 metara. Zračna luka udaljena je 33 km. Kada tražite kuću, obratite pažnju na blizinu mjesta za kupovinu i autobuske stanice. Ova kuća na prodaju u Alanji udaljena je nekoliko minuta hoda od trgovačkih mjesta. Autobuska stanica je takođe vrlo blizu. To je samo 2 minute. Možete ići kamo god želite, a da ne morate voziti automobil.

Ova nekretnina ima širok i udoban dnevni boravak. Površine je 110 kvadratnih metara. Postoje dvije spavaće sobe, jedna dnevna soba i jedna kupaonica. Klima uređaj je dostupan. Ima estetski izgled s keramičkim podom, granitnom kuhinjom i moderno dizajniranim namještajem. Tu je i satelitska antena. Kompleks u kojem se nalazi ovaj stan za prodaju u Alanji ima toliko prednosti. Prije svega, to je siguran kompleks. Postoji domar. Ima veliki vrt. Postoje bazen, otvoreni parking i šetnice. Pored ovih prednosti, apartman ima pogled na planinu, grad i prirodu.

Ovaj kompleks je vrlo siguran, lux i ima visokokvalitetnu strukturu. Zahvaljujući svojim karakteristikama, velika je prednost u prihodima od najma. Idealno je za one koji žele imati investicijsko imanje u Turskoj. Možete nas kontaktirati za detaljne informacije.

Oznake
Investicija
Luksuzno
Pogled Na Grad
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Visok Prihod Od Rente
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Lift
Namještaj
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Vanjski Sadržaji
Bazen
Domar
Otvoreno Parkiralište
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...