Cijena u Evrima 58.000
Apartman (stan)
Avsallar / Alanya
55 sqm
1
1 Dnevna Soba
1
500 m
60 km
300 m
5 min

S Visokokvalitetnim Namještajem Jednosobni Ugodan Stil Za Prodaju U Alanji

Ref. br; RT - 2246
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Nevjerojatna prilika za ulaganje u privatne stanove za prodaju u Alanji! Ovaj šarmantan stan zadovoljava sve kriterije investitora koji traže luksuzno stanovanje. Nenadmašan nivo udobnosti, ekskluzivan dizajn i zapanjujući pogledi zadivit će i najsofisticiranijeg investitora. To je stan od 55 četvornih metara s jednom glavnom spavaćom sobom, dva kupatila, dnevnim boravkom i kuhinjskom nišom u dnevnom boravku. Prostori za kuhanje, blagovaonica i dnevni boravak funkcionalno su povezani i naglašavaju uspješan raspored.
Skladna kombinacija namještaja, ukrasnih predmeta i kućnog tekstila, elegantna stropna rasvjeta i promišljeni skladišni prostori stvaraju ugodnu atmosferu. Prvi element luksuznog koncepta je veličanstven panoramski pogled na planine Taurus i svjetla grada. Rezidencija se nalazi u centru Avsallara, popularnog i razvijenog područja Alanje.
Pristup objektima urbane infrastrukture, poput trgovačkih centara, trgovina, parkova i stajališta javnog prijevoza u krugu od 300 metara jamči visoku isplativost nekretnina za prodaju. Udaljen je 500 metara od bistrih voda Mediterana. Pogodno smješten 60 kilometara od međunarodnog aerodroma Gazipasa, ovaj hotel vas opušta.
Objekat ima bazen, fitnes salu, saunu i parking mjesta. Kupite stan u Alanji i zakoračite u svijet pouzdanih investicija!

Oznake
Pogled Na Grad
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Lift
Namještaj
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Vanjski Sadržaji
Bazen
Dječije Igralište
Domar
Fitness
Generator
Kamelje
Otvoreno Parkiralište
Sauna
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...