Cijena u Evrima 210.000
Penthouse
Mahmutlar / Alanya
230 sqm
3
1 Dnevna Soba
3
75 m
26 km
100 m
2 min

Prostrani Dnevni Boravak I Prekrasan Ogled Na More! Trosoban Dvoetažni Stan Na Prodaju U Alanyi

Ref. br; RT - 1291
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Stanovi na prodaju u Alanyi vrlo su dobra opcija za ulaganje u nekretnine i kao vikendice. Ovaj apartman čije fotografije možete vidjeti nalazi se u Alanji, Mahmutlar. To je vrlo centralna lokacija. Nekretnina na prodaju u Alanyi je vrlo blizu plaže. To je pješačka udaljenost. Blizu je i aerodrom Gazi Pasa, udaljen samo 26 km. Mjesta za kupovinu koja mogu zadovoljiti vaše potrebe udaljena su 100 m.

Ova kuća za prodaju u Alanji ima vrlo veliku površinu od 230 četvornih metara. Postoje tri spavaće sobe, jedna dnevna soba, tri kupatila i tri balkona. Uz to, ovaj stan je i penthouse. Ima terasu. Keramički pod je jednostavan za upotrebu koji pruža estetski izgled. Kuhinja je granit. Dostupna je satelitska antena. To je fasadna kuća na sjeveroistoku. Zahvaljujući generatoru neće biti električnih problema. Tu je bujna i velika bašta. U tom vrtu postoji bazen, otvoreno parkiralište i kamelije. To je siguran kompleks. Postoji domar. Djeca se mogu igrati na dječjem igralištu. To je namješten stan. Ima pogled na more, planine, prirodu i grad.

Ovaj apartman je vrlo povoljan u pogledu lokacije, cijene i karakteristika. Kao obitelj Realtor Turkey, vjerujemo da vam možemo ponuditi najbolju nekretninu za vas. Možete nas kontaktirati u vezi s ovom nekretninom ili ako mislite da ova nekretnina nije pogodna za vas, možemo vam ponuditi različite opcije.

Oznake
Pogled Na Grad
Pogled Na More
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Lift
Namještaj
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Vanjski Sadržaji
Bazen
Dječije Igralište
Domar
Generator
Kamelje
Otvoreno Parkiralište
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...