cijena € 235.000
Vila
Konakli / Alanya
200 sqm
4
1 Dnevna Soba
4
150 m
55 km
100 m
3 min

Projekt Blizu Mora S Ponudama Za Jednostavno Plaćanje! Izvanredna Vila Sa Četiri Spavaće Sobe Za Pro

Ref. br; RT - 2160
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Smješten u Konaklıju u Alanji, ovaj sjajni i čisti projekt vile sastoji se od četiri spavaće sobe, jedne dnevne/porodične sobe i četiri glavna kupatila. Svojim stanovnicima nudi ukupno 200 četvornih metara i izuzetno prostran dnevni prostor. Vila za prodaju u prirodi ima pogled na grad i planine. Nekretnina na prodaju sa svojim raskošnim i uređenim vrtom nalazi se na pješačkoj udaljenosti od objekata i mjesta koja su vam potrebna. U krugu od 100 metara do kojih se lako može doći nalaze se supermarketi, zelenaši, kafići, restorani i društvena područja. Nalazi se na samo 150 metara od veličanstvenih plaža Konakli. Dizajniran je kao projekt s konceptom koji olakšava život i vlasnik može doći do svega što želi. Međunarodni aerodrom Gazipasa udaljen je 55 kilometara automobilom. Zbog svoje lokacije, lako je dostupna opcija na međunarodnom aerodromu u Antaliji i udaljena je 102 kilometra. Na glavnoj ulici postoje autobusi za dolazak do centra grada Alanye, autobusne stanice su udaljene 3 minute hoda. Što se tiče udaljenosti, stan će uvijek ponuditi život koji će vlasniku pružiti udobnost.

Kupnja kuće u Alanji uvijek je isplativ, pouzdan i isplativ posao za investitore. Ova vila za prodaju može se koristiti kao stambeni prostor ili se može sezonski iznajmljivati. Posebno ova lokacija i njena visokokvalitetna vila spadaju u kategoriju pametnih investicijskih nekretnina.
Ima keramički pod od ulaza, postoji antenska antena, kuhinja ima otvoreni koncept kuhinje povezan sa dnevnim boravkom. Za vlasnike je predviđen parking i bazen. Vila za prodaju u Alanji je trenutno u izgradnji. Uz jednostavne mogućnosti plaćanja, do kraja izgradnje može se izvršiti 6 mjesečnih rata.

Oznake
Ekskluzivno
Fleksibilna Rata
Investicija
Luksuzno
Pogled Na Grad
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Privatne Vile
U Procesu Izgradnje
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Vanjski Sadržaji
Bazen
Domar
Otvoreno Parkiralište
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...