cijena € 92.000
Apartman (stan)
Avsallar / Alanya
120 sqm
2
1 Dnevna Soba
2
100 m
60 km
150 m
2 min

Prodaju Se Apartmani S 1-2-3-4 Spavaće Sobe S Pogledom Na More

Ref. br; RT - 1238
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Ovaj ultraluksuzni kompleks nalazi se u Avsallaru / Alanja. Projekt se nalazi na 6500 mt2 površine. Kompleks je bogat i otvorenim i zatvorenim sadržajima. Postoje dječja igrališta i dječji klub. Ovaj kompleks nudi vam tursko kupatilo, košarkaško igralište, teretanu i saunu kako biste postali zdraviji. Takođe, ima otvoreno parkiralište. Dostupan je roštilj. Sigurnosni sistem takođe radi. Ima zatvoreni i otvoreni bazen. Ti luksuzni apartmani pogodni su za porodice sa djecom. Takođe, plaža Incekum udaljena je samo 100 metara.

U okviru Projekta postoji 5 različitih tipova stanova. Jednosoban stan ima površinu od 64 kvadratna metra, zajedno s 1 dnevnom sobom i 1 kupaonicom. Imamo 2 različite dvosobne mogućnosti apartmana. Jedan od njih ima površinu od 105 kvadratnih metara, 1 kupaonicu i 1 dnevni boravak. Ostali dvosobni stan na prodaju ima površinu od 120 kvadratnih metara s 1 dnevnim boravkom i 2 kupaonice. Naš trosobni stan na prodaju ima površinu od 150 kvadratnih metara, 1 dnevni boravak i 2 kupaonice.
Ako više volite veći stan, na prodaju imamo četverosobne stanove. Ovaj apartman ima 180 četvornih metara s 1 dnevnom sobom i 3 kupaonice što ga čini idealnim stanom za velike porodice. Trosobni i četverosobni dvoetažni su. Wifi i podno grijanje dostupni su za sve apartmane.
Izgradnja završava u martu 2022. Ti stanovi u Alanji idealni su i za investicije i za trajni život. Nudimo 12-mjesečni plan plaćanja sa 30% učešća.

Oznake
Fleksibilna Rata
Luksuzno
Pogled Na More
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
U Procesu Izgradnje
Karakteristike
Wi-Fi
Unutrašnji Sadržaji
Satelitska Antena
Vanjski Sadržaji
Bazen
Fitness
Kamelje
Klub Za Djecu
Otvoreno Parkiralište
Parna Soba
Roštilj
Sauna
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...