Cijena u Evrima 54.000
Apartman (stan)
Mahmutlar / Alanya
95 sqm
2
1 Dnevna Soba
1
250 m
27 km
100 m
3 min

Prednost Najbolje Lokacije Za Namještaj Sa Zapanjujućim Cijenama Prodaje Se Dvosoban Stan U Alanji

Ref. br; RT - 2023
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Smješten u pristojnom području Alanje s laganim pristupom gradu, ovaj luksuzni apartman sastoji se od dvije spavaće sobe s kupaonicom, svijetle dnevne / porodične sobe i jedne kupaonice. Njegova ukupna površina je 95 kvadratnih metara. Priroda dolazi u vašu kuću s ovim stanom za prodaju u Alanji. Svježa energija koja obuhvaća pogled na planine i prirodu dočekuje vas u svakom trenutku. Samo korak od svog velikog balkona. Stan je dizajniran najkvalitetnijim namještajem u skladu sa svim potrebama i pruža se osjećaj udobnosti. Takođe, svi stanovnici ove zgrade imaju pristup izvrsnom i velikom bazenu, kameliji i krajoliku bujnom vrtu. Zgrada ima rezervirano parkiralište za stanovnike. U slučaju prekida napajanja, generator se aktivira.
Pristup centru grada je lagan iz ulice Atatürk, plaže su udaljene 250 metara, a u blizini se nalazi niz tržnih centara, restorana, škola i bolnica. Jedno je od najtraženijih odredišta za stanovanje i za investicije u Alanji. Međunarodni aerodrom Gazipasa udaljen je 27 kilometara automobilom.
Željeli bismo vam ponuditi prednosti drugačijeg života kupnjom nekretnine u Alanji. Znamo da je način da to učinimo kupnjom kuće u Alanji. Prednosti ovog apartmana, koje će premašiti vaša očekivanja, učinit će da osjetite osjećaj sreće i mira.

Oznake
Pogled Na Grad
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Visok Prihod Od Rente
Karakteristike
Bela Tehnika
Lift
Namještaj
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Vanjski Sadržaji
Bazen
Kamelje
Otvoreno Parkiralište
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...