Cijena u Evrima 42.000
Apartman (stan)
Mahmutlar / Alanya
55 sqm
1
1 Dnevna Soba
1
650 m
27 km
200 m
5 min

Potpuno Namješten Jednosoban Stan S Pogledom Na Prirodne Poglede Na Prodaju U Alanji

Ref. br; RT - 2196
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Nudeći čisto bijelo i svjež zrak, ovaj stan za prodaju nalazi se u okrugu Mahmutlar u Alanji. Juliane se nalazi u okrugu Mahmutlar. Mahmutlar je naselje u Alanji koje ugošćuje razvijene i dalje razvijene projekte. Ovaj stan na prodaju ima spavaću sobu, dnevni boravak i glavno kupatilo. Njegova ukupna površina iznosi 55 četvornih metara, a ova stambena površina vodi fascinantan život. Od ulaza stan ima sjajne keramičke podloge, prostore za odlaganje, namještaj visoke klase i najbolje marke kućanskih aparata. Ako tražite apartmane u blizini mora i društvenih područja, ovu pretragu možete završiti na ovoj listi. Prirodni krajolik stana, njegova fasada okrenuta prema vrtovima banana, ostavit će vlasnika u naručju prirodnog života.
Supermarket, trgovina mješovitom robom, ljekarna i trgovački prostori udaljeni su 200 metara, a nevjerojatne plaže 650 metara. Takođe, Međunarodni aerodrom Gazipaşa udaljen je 27 kilometara. Možete koristiti autobuse do centra grada, autobusne stanice su udaljene 5 minuta hoda.
Ovaj stan za prodaju, koji možete smatrati investicionom nekretninom u Alanji, može biti u vašem stalnom domu. Unutrašnjost ove kuće izgrađena je u potpunosti od kvalitetnih materijala i napravljena je otporna na zemljotrese. U sklopu objekta nalazi se bazen, a postoji i prostor za parkiranje automobila. Samo Realtor Turkey pravi popis, otvara vrata pravim ulaganjima.

Oznake
Pogled Na Grad
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Lift
Namještaj
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Vanjski Sadržaji
Bazen
Domar
Otvoreno Parkiralište
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...