cijena € 89.500
Apartman (stan)
Mahmutlar / Alanya
260 sqm
4
1 Dnevna Soba
1
250 m
27 km
50 m
3 min

Pogled Na Planinu I More! Dvoetažni Četverosoban Stan Na Prodaju U Alanyi

Ref. br; RT - 1110
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Alanya, jedan od bisera Mediterana, ima područja za odmor koja ljudima pružaju mir i zadovoljstvo. Ovaj četverosobni dvoetažni stan za prodaju u Alanji nalazi se u Mahmutlaru. S prekrasnim pogledom na more i planine, apartman je udaljen 250 metara od mora. Udaljenost od aerodroma je 27 km. To je središnje područje do kojeg možete lako doći vlastitim automobilom. Do trgovačkih centara možete doći u neposrednoj blizini za vrlo kratko vrijeme. U blizini se nalazi i ljekarna.

Dvoetažni stan na prodaju u Alanji ima četiri spavaće sobe sa udobnom dnevnom površinom od 260 četvornih metara. Potpuno je namješten. Postoje i namještaj i bijela tehnika. Tu je i kablovska tv-satelitska. Možete koristiti generator i nećete imati problema sa nestankom struje. Klima uređaj se može koristiti. Postoji bujni zeleni vrt u kojem se vi, vaši najmiliji i vaša djeca možete dobro zabaviti. Ovaj vrt ima bazen, igralište i otvoreni parking. U kompleksu se nalazi i prostor za tenis u kojem se nalazi apartman.

Možete nas kontaktirati za više informacija o ovom dvoetažnom stanu na prodaju u Alanji koji će vam pružiti nezaboravne praznike i uspomene

Oznake
Pogled Na Grad
Pogled Na More
Pogled Na Prirodu
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Lift
Namještaj
Vanjski Sadržaji
Bazen
Otvoreno Parkiralište
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...