cijena € 38.000
Apartman (stan)
Demirtaš / Alanya
65 - 130 sqm
1 - 2 - 3
1 Dnevna Soba
1 - 2
800 m
18 km
200 m
3 min

Nudi Privilegirani Životni Stil S Različitim Opcijama I Jednostavnim Plaćanjem Stanova Za Prodaju U

cijena € 38.000
Apartman (stan)
1 Soba
1 Dnevna Soba
1 Kupatilo
65 sqm
cijena € 75.000
Penthouse
2 Soba
1 Dnevna Soba
2 Kupatilo
120 sqm
cijena € 99.000
Penthouse
3 Soba
1 Dnevna Soba
2 Kupatilo
130 sqm
Ref. br; RT - 2071
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!


Veličanstveni razvojni projekt skup je rezidencijalnih stanova u razvoju u Alanji i Demirtasu, mjestu s luksuznim rezidencijama. Uz prednost najtraženije lokacije, Demirtaş se razlikuje od ostalih regija kao moderno rezidencijalno područje sa izuzetno dobro planiranim i prostranim životnim prostorima. Stanovi se prodaju u okviru razvojnog projekta, zatvoreni bazen, otvoreni bazen, bar na bazenu, veliko predvorje za ulaz na visokim stropovima, sauna i vrhunska teretana, parne i masažne sobe, roštilj, teniski i košarkaški tereni, digitalni sigurnosni i nadzorni sistem Ima sadržaje poput dječjeg igrališta i uređenog vrta. To je među investicijama koje svojim investitorima donose prihod i dobit s konceptima udobnosti i udobnosti.

Datum početka je 1. avgusta 2021. godine, a bit će završen 31. marta 2023. godine.
Riječ je o projektu koji nudi 18 mjeseci fleksibilnih mogućnosti rata sa 50% učešća. Nekretnina na prodaju u Alanji, nudi stambene prostore s raznim opcijama. Opcije u projektu, koji ima razne mogućnosti, su sljedeće: jedan dnevni boravak sa jednom spavaćom sobom od 65 kvadratnih metara, jedan dnevni boravak s dvije spavaće sobe penthouse od 120 kvadratnih metara, jedan dnevni boravak s tri spavaće sobe penthouse od 130 kvadratnih metara metara.

Potpuno luksuzno opremljena otvorena kuhinja povezana je s dnevnim boravkom. Sobe apartmana su dizajnirane da propuštaju dnevnu svjetlost. Alanya Demirtaş je snaga i središte za globalnu trgovinu, luksuznu maloprodaju, ugostiteljstvo, vrhunske rezidencije i još mnogo toga. Udaljena je 200 metara pješice do šopinga, društvenih područja, najboljih restorana, kafića i barova, 800 metara od veličanstvenih plaža u Alanji i 18 kilometara od međunarodnog aerodroma Gazipaşa. Ova investicijska nekretnina ima najveću koncentraciju bogatstva, obrazovanja, načina života i infrastrukture.
Ove osobine, u kombinaciji s mirnim i sigurnim okruženjem, pružaju izvrsnu porodičnu rezidenciju, kao i izvrsno investicijsko imanje u Alanji.
To je neizostavna prilika za investitore koji razmišljaju o stanovima s visokim prihodom od najma, jer ima udobnost hotela kakav bi zakupac mogao poželjeti i dizajniran je na takav način da nema potrebe za izlaskom s web lokacije.

Oznake
Ekskluzivno
Fleksibilna Rata
Ispred Plaže
Luksuzno
Pogled Na Grad
Pogled Na More
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
U Procesu Izgradnje
Karakteristike
Lift
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Tursko Kupatilo
Zatvoreni Bazen
Vanjski Sadržaji
Bazen
Dječije Igralište
Domar
Fitness
Generator
Kamelje
Otvoreno Parkiralište
Parna Soba
Roštilj
Sauna
Sigurnost
Sistem Kamere
Sobe Za Masažu
Vodni Park
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...