cijena € 63.500
Apartman (stan)
Mahmutlar / Alanya
60 sqm
1
1 Dnevna Soba
1
500 m
25 km
150 m
3 min

Najrazvijeniji I Moderniji Okrug, Jednosobni Namještaj Visoke Klase Za Prodaju U Alanji

Ref. br; RT - 2217
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!


Posebna ponuda Realtor Turkey, svijetao i prostran stan na prodaju u srcu Mahmutlara, najrazvijenije i najmodernije četvrti u Alanji. Veličanstvene plaže, uređena obala, trgovački centri, medicinski i obrazovni sadržaji i zabava za sve ukuse u regiji je ugodan i udoban život. Plaže koje osjećaju mediteranski duh udaljene su samo 500 metara. Međunarodni aerodrom Gazipasa udaljen je 25 kilometara. Supermarketi, trgovine mješovitom robom, bazaar udaljen 150 metara, kao i stajališta javnog prijevoza, parkovi i ostalo nalaze se na pješačkoj udaljenosti od rezidencije. Zahvaljujući odličnim mogućnostima prijevoza, lako možete doći do bilo kojeg mjesta u Alanji. Ograđen je i uređen i nudi zatvorene i vanjske bazene, saunu, fitnes centar, roštilj, dječje igraonice i parking.
Za veći povrat dobiti odaberite investicione nekretnine Mahmutlar u Alanji. Blizina mora, topla klima, sunčano 365 dana u godini i glavna zona za sve potrebe ljudi. Nekretnine na mediteranskoj obali imaju veliki investicioni potencijal i vlasnicima osiguravaju stabilan prihod.
Stan za prodaju ima površinu od 60 četvornih metara i sastoji se od jedne spavaće sobe, jedne dnevne sobe, kuhinje otvorenog tipa, kupaonice. Pristupačni troškovi, kvalitetno uređenje interijera, funkcionalni kuhinjski i kupaonski setovi i zadivljujući pogled na grad čine ovu nekretninu još privlačnijom za ulaganje u život u Turskoj!
Odabrani kompleti namještaja visoke klase, bijela tehnika i kućni predmeti poznatog brenda, keramički premazi, vrata u francuskom stilu dodaju sjaj sjaju ove kuće!

Oznake
Investicija
Pogled Na Grad
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Visok Prihod Od Rente
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Lift
Namještaj
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Zatvoreni Bazen
Vanjski Sadržaji
Bazen
Dječije Igralište
Domar
Fitness
Generator
Kamelje
Otvoreno Parkiralište
Roštilj
Sauna
Sistem Kamere
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...