cijena € 149.000
Apartman (stan)
Centar / Alanya
140 - 263 sqm
3 - 5
1 Dnevna Soba
2 - 3
450 m
37 km
100 m
2 min

Luksuzni Penthaus Raznog Tipa Na Prodaju U Alanyi Sa Nevjerojatnim Mogućnostima Obroka

cijena € 149.000
Apartman (stan)
3 Soba
1 Dnevna Soba
2 Kupatilo
140 sqm
cijena € 247.000
Penthouse
5 Soba
1 Dnevna Soba
3 Kupatilo
263 sqm
Ref. br; RT - 2092
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!


Moderni stambeni kompleks smješten je na povoljnom položaju u središnjem dijelu popularnog odmarališta Alanya Mahmutlar. Projekt se gradi na zemljištu od 3.751 kvadratnih metara. Projekt se sastoji od dva bloka, A i B blokova. Rezidencija se sastoji od 140 kvadratnih metara tri spavaće sobe, jedne dnevne sobe, dva kupaonice u penthouseu sa odvojenom kuhinjom i 263 kvadratna metra pet spavaćih soba s garderobom, jednog dnevnog boravka, odvojene kuhinje, dvije terase, tri kupaonice u penthouse apartmanima. Među ponuđenim opcijama možete odabrati najprikladniji raspored apartmana.
Kompleks ima dječji dio, vanjski bazen, saunu, salone za opuštanje i parne kupatila, vrt prepun cvijeća i ukrasnog bilja, igralište, fitnes centar, parking za automobile, čuvara, 24-satni sistem kamera, sigurnosni i rezervni generator.
Jedinstvena lokacija u kombinaciji s visokokvalitetnom gradnjom, modernim dizajnom i profesionalnim upravljanjem pružit će vam ugodan životni stil i garantirati sigurnost vaše investicije. U izgradnji kompleksa korišteni su samo certificirani materijali koji udovoljavaju međunarodnim standardima kvaliteta. Stanovi na prodaju, koji se mogu koristiti kao investicijska nekretnina ili kao stalni dom, imaju jedinstvenu atmosferu za odmor kako iznutra tako i izvana.
Unutrašnjost stana dizajnirana je s veličanstvenom tehnologijom i ima arhitektonske dijelove. Dizajniran je naglašavajući koncept "Praznika kod kuće". To je neizostavna prilika za one koji vole moderan stil. Datum početka projekta je 01.07.2021, a krajnji datum 01.08.2022. Fleksibilne opcije plaćanja dostupne su do kraja projekta (12 mjeseci) uz polog od 35%. Prekrasna pješčana plaža udaljena je samo 450 metara od rezidencije. Socijalni i trgovački prostori, kafić, restoran i barovi, trgovina prehrambenih proizvoda i supermarketi udaljeni su 100 metara. Međunarodni aerodrom Gazipaša udaljen je samo 37 kilometara.

Oznake
Ekskluzivno
Fleksibilna Rata
Investicija
Luksuzno
Pogled Na Grad
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
U Procesu Izgradnje
Visok Prihod Od Rente
Karakteristike
Lift
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Vanjski Sadržaji
Bazen
Dječije Igralište
Domar
Fitness
Generator
Kamelje
Klub Za Djecu
Otvoreno Parkiralište
Parna Soba
Sauna
Sigurnost
Sistem Kamere
Soba Za Odmaranje
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...