Cijena u Evrima 455.000
Vila
Kargicak / Alanya
284 sqm
4
1 Dnevna Soba
4
3500 m
29 km
3 km
15 min

Livable Dream! Mogućnost Turskog Državljanstva Za Prodaju 4 Spavaće Sobe Vile Iznad Nivoa U Alanji

Ref. br; RT - 2227
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!


Zapanjujuća vila inspirisana mediteranskom i venecijanskom arhitekturom, vila Riverside na prodaju gleda na veličanstvenu panoramu Alanye i plave vode Mediterana koliko vam pogled seže. Njegovih 460 četvornih metara maloprodaje sadrži brojne luksuzne pogodnosti poput pogleda na šumu, vrt i veliki vanjski bazen. Plodna terasasta zemljišta vrijedna su pozadina za veličanstveni interijer vile.
Sa monumentalnim stupovima i izuzetnom izradom, ova kuća sa 284 četvornih metara stambenog prostora vjerno odražava eleganciju i sjaj venecijanskog dizajna. Vrhunski izraz suvremene elegancije, ova elegantna struktura neprimjetno i nevidljivo kombinira najnovije kontrole visoke tehnologije. Četiri stambena apartmana, dnevni boravak s blagovaonicom s veličanstvenim pogledom i nekretnina na prodaju Riversidea vješto spajaju luksuz s elegancijom Alanje, dajući novo značenje konceptu udobnosti. 2 parkirna mjesta sa saunom i prostorijama za fitnes plusi su ove nekretnine. To je 3 kilometra od veličanstvenih plaža i trgovačkih područja Mediterana. Međunarodni aerodrom Gazipasa udaljen je samo 29 kilometara. Luksuzna nekretnina s pogledom na more koja nudi tursko državljanstvo, na listi Realtor Turkey, vaša je luksuzna nekretnina u Alanji Kargicak.
Ova nekretnina na prodaju lijep je primjer lijepo dizajnirane, potpuno funkcionalne, moderne vile. Sveobuhvatni ekosistem koji prihvaća i promovira ideju da život s godinama može postati čaroban. Savršen spoj načina života, životne brige i gostoprimstva, Riverside je proslava života koji se živi punim plućima, izražen pažnjom prema detaljima kako bi se stvorio prostor u kojem je život otvoren, radostan i bez muke.

Oznake
Ekskluzivno
Fleksibilna Rata
Investicija
Luksuzno
Pogled Na Grad
Pogled Na More
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Privatne Vile
Tursko Državljanstvo
Unutrašnji Sadržaji
Garaže
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Tursko Kupatilo
Vanjski Sadržaji
Bazen
Fitness
Generator
Kamelje
Otvoreno Parkiralište
Parna Soba
Sauna
Sistem Kamere
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...