cijena € 195.000
Vila
Kargicak / Alanya
450 sqm
3
1 Dnevna Soba
3
2 km
23 km
500 m
10 min

Izuzetno Luksuzne Komforne Vile ... Prodaju Se Vile S Tri Spavaće Sobe U Alanyi

Ref. br; RT - 1132
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Željeli bismo vam predstaviti nevjerojatan projekt. Projekt se nalazi u regiji Kargicak u Alanji. Svidjet će vam se ove vile usred zelenila s izuzetno luksuznim sadržajima. Ako razmišljate o ulaganju u nekretnine u Turskoj, ovaj projekt je vrlo dobra prilika. Također su vrlo pogodni za upotrebu kao ljetnikovac. Udaljenost ovih vila koje se prodaju u Alanji do plaže je 2 km. Udaljenost od zračne luke je 23 km. Kupovinu možete obaviti i iz trgovina udaljenih 500 metara. Autobuska stanica je takođe sasvim blizu. Javnim prijevozom možete ići kamo god želite od autobusne stanice koja je udaljena 10 minuta.

U kompleksu u kojem se nalaze vile postoje desetine mogućnosti. Na primjer, ne trebate izlaziti na sport ili zabavljati djecu. Postoje tereni za tenis i košarku, tereni za fitnes. Postoje dječija igrališta. Postoji otvoreni bazen od 250 četvornih metara. Postoje i dva bazena sa toboganima posebno za djecu. Na otvorenom su 2 tuš kabine.

Tu je i zimski bazen od 80 kvadratnih metara. Igraonicu s bilijarom, stolnim tenisom i različitim igrama mogu koristiti i odrasli i djeca. Postoji trim staza za one koji vole trčati ujutro ili u bilo koje doba dana. Postoji tipka za poziv taksija koja vam olakšava kada preferirate taksi umjesto da koristite automobil. Istovremeno, postoji wifi usluga koju možete koristiti bilo gdje u kompleksu. Sauna i parne sobe izvrsna su opcija za opuštanje. Pored njih, postoje i kabine za presvlačenje, odmorišta i prostori za roštiljanje.

Svaka od ovih prekrasnih vila na prodaju u Alanji ima površinu od 450 kvadratnih metara. Ima jedan dnevni boravak i tri kupatila. Imaju terasu s pogledom na prirodu. Zahvaljujući generatoru nema električnih problema. Datum početka gradnje je 31. decembar 2020. godine. Period izgradnje je 18 mjeseci. Moguće je platiti na rate za 24 mjeseca. Ako izvršite cijelu uplatu, postoji popust od 5%. Kada se kupe dvije vile, postoji popust od 10% i mogućnost dobivanja turskog državljanstva.

Oznake
Pogled Na Grad
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
U Procesu Izgradnje
Vanjski Sadržaji
Bazen
Fitness
Otvoreno Parkiralište
Sauna
Sigurnost
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...