Cijena u Evrima 62.000
Apartman (stan)
Mahmutlar / Alanya
75 sqm
1
1 Dnevna Soba
1
450 m
25 km
100 m
3 min

Ekskluzivan Jednosoban Stan Na Prodaju U Alanji, Namješten I Smješten U Kompleksu Aktivnosti

Ref. br; RT - 1997
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!


Ovaj stan za prodaju nalazi se u trgovačkom području Mahmutlar, blizu mora i u području visoke sigurnosti. Ima 75 kvadratnih metara. Ova ekskluzivna nekretnina na prodaju u Alanji ima privatni prilaz i prekrasan travnjak. Pored toga, postoji parking za automobile, sigurnosni punkt i širok prostor ispred vrata, dovoljan za svakog stanovnika stana. Stan je dizajniran visokokvalitetnim namještajem i postavljena je bijela tehnika. Stan za prodaju konfiguriran je sa jednom spavaćom sobom, jednom dnevnom / porodičnom sobom, velikom otvorenom granitnom kuhinjom, trpezarijom i velikom kupaonicom. U zgradi se nalazi i kamelija za opuštanje u potpunoj privatnosti. Zgrada je zapanjujuća i strukturno jaka, a interijeri su vrlo dobro očuvani. Zbog lokacije ove kuće na prodaju u ulici Atatürk, ima puno prirodnog svjetla i zraka. Tu je i bazen u kojem se možete zabaviti i sauna koja će vam pomoći da se opustite. Postoje dječji klubovi, opuštajuće i parne kupelji, prostor za roštilj za vikend planiran s porodicom ili prijateljima i 24/7 sistem kamera.

Riječ je o stanu koji pruža velike prihode od najma kad se procjenjuje u investicijske svrhe. Poznate škole i fakulteti, tržnice, tržni centri i tržnica povrća nalaze se na 100 metara pješice, dok je plaža udaljena 450 metara. Međunarodni aerodrom Gazipasa udaljen je 25 kilometara. Investicijsko imanje u Alanji nalazi se na vrlo istaknutoj lokaciji i idealan je izbor za svaku porodicu.
Regija Mahmutlar je među vodećim poslovnim porodicama i vrhunskim korporativnim profesionalcima. Stoga stanovnici ovog stana žive mirne dane.

Oznake
Ekskluzivno
Luksuzno
Pogled Na Grad
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Lift
Namještaj
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Zatvoreni Bazen
Vanjski Sadržaji
Bazen
Dječije Igralište
Domar
Fitness
Generator
Kamelje
Klub Za Djecu
Otvoreno Parkiralište
Parna Soba
Roštilj
Sauna
Sigurnost
Sistem Kamere
Soba Za Odmaranje
Vodni Park
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...