Cijena u Evrima 57.000
Apartman (stan)
Mahmutlar / Alanya
60 sqm
1
1 Dnevna Soba
1
300 m
25 km
50 m
2 min

Dizajn Izvan Ljepote! Pametna Investicijska Nekretnina S Visokom Klasom Za Prodaju U Alanji

Ref. br; RT- 2168
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!


Dobrodošli u luksuznu rezidenciju spremnu za useljenje u Mahmutlaru, jednoj od najboljih zgrada sa tematikom prirode. Ovaj luksuzni stan od 60 kvadratnih metara na prodaju u Alanji ima jednu spavaću sobu i nudi bogate karakteristike, poput sjajnih granitnih kuhinja, dnevnog boravka i velikog balkona sa prostorom za sjedenje. Nudi veličanstven pogled na grad i svježinu obližnjih zelenih površina. Ovaj stilski apartman udaljen je 60 metara od društvenih i obrazovnih i zdravstvenih područja, 100 metara od čistih plaža u Alanji sa plavom zastavicom i 25 kilometara od međunarodnog aerodroma Gazipaşa.
Garniture namještaja i bijela tehnika te podovi od keramičkih pločica u stanu okružuju vas dizajnom izvan ljepote posvuda. Ova luksuzna rezidencija u Mahmutlaru u Alanji okružuje vas životom punim elegancije i udobnosti. Ova investiciona nekretnina u Alanji zavidna je adresa na kojoj se usavršavanje dizajna susreće s dozom sofisticiranosti. Nekretnine Turska odaju priznanje luksuzu.
Odmaralište nudi mnoge dobro osmišljene i planirane sadržaje poput sportske i fitnes sobe. Sadržaji uključuju; bazen, fitnes centar i sauna.

Oznake
Pogled Na Grad
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Lift
Namještaj
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Vanjski Sadržaji
Bazen
Fitness
Generator
Sauna
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...