Cijena u Evrima 252.500
Apartman (stan)
Kargicak / Alanya
115 sqm
2
1 Dnevna Soba
2
Hodanje
23 km
250 m
Hodanje

Demonstrirajući Modernu Eleganciju Dvosobni Veličanstveni Namještaj Za Prodaju U Alanji

Ref. br; RT - 2260
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Nekretnina na prodaju je luksuzna luksuzna rezidencija koja se nalazi u razvojnom području Alanje i u centru društvenih područja. S prednošću što ima najtraženiju lokaciju, Kargicak se razlikuje od ostalih regija kao moderno stambeno područje sa izuzetno dobro planiranim i prostranim životnim prostorima. Smješten u sklopu razvojnog projekta, stan ima sadržaje kao što su zatvoreni i vanjski bazeni smješteni prema moru, veliki ulazni hol s visokim stropom, sauna, parne i sobe za opuštanje i najsuvremenija teretana, digitalni sigurnosni i nadzorni sistem, dječje igralište i uređeno dvorište.
Ovaj stan nudi 115 četvornih metara stambenog prostora. , Ovaj stan prepisuje značenje riječi elegancija sa spavaćom sobom s pogledom na more, vlastitom kupaonicom, potpuno opremljenom otvorenom kuhinjom, šarenim dnevnim boravkom, balkonom sa staklenim okvirom prema moru i dnevnim boravcima. Vlasnik ovog stana će imati besplatan parking. Alanya Kargicak moćno je središte za globalnu trgovinu, luksuznu maloprodaju, ugostiteljstvo, obrazovanje, vrhunske rezidencije i još mnogo toga. Nalazi se 250 metara hoda od trgovačkih, društvenih zona, najboljih restorana, kafića i barova, a nasuprot veličanstvenih plaža u Alanyi. To je 23 kilometra od Međunarodnog aerodroma Gazipaşa. Ova investicijska nekretnina ima najveću koncentraciju bogatstva, obrazovanja, načina života i infrastrukture.
Ove kvalitete, u kombinaciji s mirnim i sigurnim okruženjem, pružaju izvrsnu obiteljsku rezidenciju, kao i odličnu mogućnost ulaganja u nekretnine.
To je nezaobilazna prilika za investitore koji razmišljaju o stanu s visokim prihodima od najma, jer ima udobnost hotela koju bi stanar mogao poželjeti i dizajniran je tako da nema potrebe za izlaskom sa stranice.

Oznake
Ekskluzivno
Investicija
Ispred Plaže
Luksuzno
Pogled Na Grad
Pogled Na More
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Visok Prihod Od Rente
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Lift
Namještaj
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Tursko Kupatilo
Zatvoreni Bazen
Vanjski Sadržaji
Bazen
Dječije Igralište
Domar
Fitness
Generator
Kamelje
Otvoreno Parkiralište
Roštilj
Sauna
Sigurnost
Sistem Kamere
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...