Cijena u Evrima 64.000
Apartman (stan)
Mahmutlar / Alanya
125 sqm
2
1 Dnevna Soba
2
500 m
27 km
50 m
5 min

Blizu Plaže! Dvosoban Stan Na Prodaju U Alanyi

Ref. br; RT - 1340
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Tražite li investicijsku nekretninu u Turskoj? Alanya je vrlo dobra lokacija za to. Sa svježim zrakom, prirodnim ljepotama, čistim plažama, luksuznim hotelima i još mnogo toga, nudi dobre mogućnosti onima koji žele imati nekretninu u investicijske svrhe. A toliko je različitih svojstava prema različitim budžetima. Ako počnete razmišljati "kako kupiti dom u Alanji?" mi smo ovdje da vam pružimo uslugu. Ovaj apartman koji vidite na fotografijama nalazi se u Alanji, Mahmutlar. Udaljena je samo 500 metara od plaže. Zračna luka udaljena je 27 km. Trgovine koje možete kupiti ili zadovoljiti vaše potrebe udaljene su samo 50 metara. Možete ići šetajući. Do autobuske stanice možete ići i pješačenjem. Jer je od ovog apartmana udaljen samo 5 minuta.

Stan se nalazi na prvom katu i južnom pročelju. Ima dvije spavaće sobe, jedan dnevni boravak, dva balkona i dva kupatila. Klima uređaj je dostupan za svaku sezonu. Jedna od prednosti ovog stana je njegov namještaj. Zahvaljujući tome, ne morate tražiti ili kupovati namještaj. Podovi su mu keramički, a kuhinja keramička. Vrlo kvalitetan i koristan stan. Ima veliki vrt. U vrtu se nalaze bazen, otvoreni parking, dječje igralište. Tu su i roštilj područja te kamelija. Na ovim prostorima možete provesti vrlo ugodna vremena sa svojim voljenima.

Možete nas kontaktirati da biste dobili detaljne informacije o ovom stanu i ako mislite da ovaj stan nije pogodan, imamo na hiljade investicijskih nekretnina na prodaju.

Oznake
Pogled Na Grad
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Lift
Namještaj
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Vanjski Sadržaji
Bazen
Dječije Igralište
Domar
Generator
Kamelje
Otvoreno Parkiralište
Roštilj
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...