Cijena u Evrima 205.000
Vila
Kargicak / Alanya
180 sqm
3
1 Dnevna Soba
2
2 km
27 km
1 km
3 min

Atmosfera Privatnosti I Mira S Pogledom Na More Prodaje Se Vila Modernog Dizajna S Tri Spavaće Sobe

Ref. br; RT - 2208
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!


Vile u Alanji na prodaju suština su luksuza, moderne arhitekture i jedinstvene udobnosti. Ova vila nudi zadivljujuće okruženje za bezbrižan život u pogledu na more: nevjerojatna širina, promišljen životni prostor, puno dnevne svjetlosti i veličanstven pogled na obalu! Totalde ima tri spavaće sobe, dnevni boravak i blagovaonicu te modularnu kuhinju i dvije kupaonice u prostoru od 450 stopa. Uživajte u svježem morskom zraku s pogledom na more! Dizajnerski dizajn i najkvalitetniji elegantni namještaj omogućit će vam da zaronite u svijet luksuza.
Luksuzna vila za prodaju u Alanji iz cijelog svijeta i mnoge privilegije, poput povoljne lokacije i svih vrsta pogodnosti, privlače pažnju investitora. Unutrašnja infrastruktura vile savršeno nadopunjuje koncept prestižnog stanovanja. Vrtni prostor ima veliki bazen i prostor za opuštanje s roštiljem, garažu i parkiralište koje možete koristiti kao spremište.
Smještena 1 kilometar od komercijalne i društvene infrastrukture u regiji, supermarketa i bazara i 2 kilometra od poznatih plaža Alanya, lokacija jamči atmosferu privatnosti i mira-nitko vam ne smeta! Međunarodni aerodrom Gazipasa udaljen je pola sata vožnje.
Nekretnine u Alanji nisu samo jedna od najradnijih metoda za ulaganje u nekretnine i prikupljanje kapitala, već i otvaraju vrata svijeta luksuza!

Oznake
Pogled Na Grad
Pogled Na More
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Privatne Vile
Visok Prihod Od Rente
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Namještaj
Unutrašnji Sadržaji
Garaže
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Vanjski Sadržaji
Bazen
Domar
Roštilj
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...