Cijena u Evrima 89.000
Apartman (stan)
Mahmutlar / Alanya
125 sqm
2
1 Dnevna Soba
2
100 m
27 km
Hodanje
Hodanje

Arhitektonski Komad Prema Moru! Prodaje Se Dvosoban Opremljen Stan S Plavim Snovima U Alanyi

Ref. br; RT - 1972
Dodati u Omiljene Nekretnine! Dodano u Omiljene Nekretnine!

Zapanjujuća rezidencija inspirisana modernom i modernom dizajnerskom arhitekturom, apartman Blue Dream gleda na veličanstvenu panoramu Alanije i plave vode Mediterana dokle god pogled seže. Brojni su luksuzni sadržaji, uključujući zapanjujući južni pogled na planine i more i veliki otvoreni bazen. Njegov veličanstveni balkon dragocjen je ambijent za prekrasan eksterijer stana za prodaju. Sa stilskim stupovima i elegantnim namještajem, ova nekretnina na prodaju ima 125 četvornih metara stambenog prostora. Sa dvije spavaće sobe i dnevnom sobom, vjerno odražava vrlo karakterističnu eleganciju i veličanstvenost svog dizajna. Vrhunski izraz savremene profinjenosti, ova elegantna konstrukcija neprimetno i nevidljivo kombinira najnovije visokotehnološke kontrole. Donosi novo značenje konceptu udobnosti vješto kombinirajući eleganciju i eleganciju.

Lokacija apartmana je glavnom ulicom dobro povezana sa centrom grada. Upravo je u centru trgovačkih područja i gradske komunalne službe. Plaža je udaljena samo 100 metara. Udaljenost od međunarodne zračne luke Gazipaşa iznosi samo 27 kilometara. Zgrada u kojoj se nalazi stan ima parkirno mjesto, pomoćni generator, pejzažni bujni vrt i njegovatelja.

To je investicijsko imanje s visokim prihodima u Alanji i pruža dobre povrate investitoru. Realtor Turkey na popisu je vašeg luksuznog imanja s pogledom na more u Alanyi Mahmutlar.

Oznake
Luksuzno
Pogled Na Grad
Pogled Na More
Pogled Na Planine
Pogled Na Prirodu
Visok Prihod Od Rente
Karakteristike
Bela Tehnika
Klima
Lift
Namještaj
Unutrašnji Sadržaji
Keramički Pod
Kuhinja Od Granita
Satelitska Antena
Vanjski Sadržaji
Bazen
Domar
Generator
Otvoreno Parkiralište
Vrt
Zatražite Više Informacija
Podjelıte Ovu Nekretninu
Slıčna Imovina

Pregledajte Naša Najpopularnija Slična Imanja u ovoj Regiji:

Loading...